Een Kentia Palm Howea Forsteriana

Datum:

Artikel delen

Hou je van palmen? Dan hou je ook van een Kentia Palm; stoer, sterk en elegant. De volledige naam van een Kentia is een Kentia Howea Forsteriana, een van de meest populaire kamerplanten in Nederland. Je zult de plant dan ook veel tegenkomen in verschillende huishoudens. Maar deze Kentia Palm komt helemaal niet uit Nederland, maar van Lord Howe Island. Dit is een klein eiland dat vlakbij Australië ligt. In de natuur kan deze plant heel groot worden, maar ook als kamerplant is het mogelijk om de plant groot te laten worden, als je hem goed verzorgt. Wil je een paar leuke feiten weten over een Kentia Palm? Uiteraard is het een wereldreiziger, aangezien de plant vanuit de andere kant van de wereld komt voor Nederland. Daarbij is het een makkelijk te verzorgen plant ook halen mensen een Kentia wel eens in de war met een Areca Palm. Wil jij een Kentia kopen?

Kentia kopen

Een Kentia kun je uiteraard kopen in een tuincentrum, maar het is ook mogelijk om deze mooie plant online te bestellen. Er zijn genoeg webshops waar je verschillende planten kunt kopen, onder andere een Kentia. Als je de beste Kentia wil kopen, doe je dit bij de Kentiakweker Gerrit van Decorum. Hier is de bezorging snel, waardoor je binnen een paar dagen al kunt genieten van de Kentia in je woonkamer of je slaapkamer. Het maakt niet uit waar je deze mooie plant neerzet, in elke ruimte zorgt die voor een groene sfeer. Uiteraard wordt de plant zo gestuurd dat er geen schade wordt veroorzaakt. Welke planten zijn er nog meer te koop bij de Kentiakweker Gerrit van Decorum?

Andere planten bij de kweker

Naast een Kentia, is het ook mogelijk om andere planten te kopen bij de Kentiakweker Gerrit van Decorum. Zo kun je bij deze kweker terecht voor speciale slaapkamerplanten, badkamerplanten, kantoorplanten, tropische planten en nog veel meer. Als je groene vingers hebt, is het natuurlijk extra leuk om in elke ruimte een mooie plant neer te zetten. Ook als je geen groene vingers hebt , al is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet hoe de planten verzorgd moeten worden. Op de website van de Kentiakweker Gerrit van Decorum staat er bij elke plant vermeld hoe je deze het beste kunt verzorgen! Ga jij een mooie Kentia kopen, of toch een andere mooie plant? Je hebt in ieder geval genoeg keuze bij deze kweker, en je kunt het gemakkelijk bestellen vanuit thuis!

Gerelateerde artikelen

De huidige financiële status

Iedereen merkt het overal. Alles om ons heen wordt duurder. Of het nu een tripje naar de supermarkt,...

Wat te doen op een vrije dag?

Een vrije dag hebben is altijd erg fijn. Hierbij heb je echt even de tijd om te doen...

Wat doen als er een baby geboren wordt?

Wat doen als er een baby geboren wordt?   Als een vriend of familielid binnenkort ouder wordt, dan gaan zij...

Kunstkerstbomen: de perfecte combinatie van kunst en vakmanschap

Kunstkerstbomen zijn precies wat ze klinken als: kunstige en unieke kerstbomen die door vakkundige kunstenaars zijn gemaakt. Of...