Een lease auto is een fijne oplossing!

Datum:

Artikel delen

Een lease auto is al lang niet meer alleen voor dure zakenlui in dure maatpakken en (dus) dure auto's. Steeds meer mensen kiezen, ook niet zakelijk, voor een lease auto. En dat is niet voor niets. Er zijn namelijk heel wat voordelen verbonden aan het rijden in een lease auto. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de afspraken die jij maakt met de leasemaatschappij. Zo zijn er verschillende manieren van leasen en de één is nog luxer dan de ander. Maar het hoeft dus helemaal niet zó luxe te zijn. Je kunt ook kiezen voor financial lease. Het grote voordeel is dat de auto dan, aan het eind van de leasetermijn en na het overmaken van het restbedrag, helemaal van jou is!

Een lease auto klinkt vooral heel duur!

Net zoals bij alles kun je het leasen van een auto zo duur maken als je zelf wilt. Ga je voor een spiksplinternieuwe auto met alles erop en eraan? Dan ben je, dat spreekt voor zich, duurder uit dan wanneer je kiest voor een gebruikte lease auto. Want ja, dat kan dus ook. Kies je voor operational lease? Dan is alles inbegrepen. Denk dan aan de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, de afschrijving, pechhulp en zelfs vervangend vervoer bij schade. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is voor een volle tank of accu. En natuurlijk moet je altijd voorkomen dat je bekeuringen oploopt, want die zijn ook voor jouw rekening.

Wil je eigenlijk sparen voor een eigen auto?

Kies dan voor financial lease. Met financial lease rij je in een lease auto die aan het eind van de looptijd helemaal van jou is. Het grote voordeel hiervan is niet alleen dat je straks eigendom bent van de auto maar ook dat je zelf alles wat komt kijken bij het rijden in een auto. De verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud etc. Je kunt dat allemaal zelf regelen en voor jezelf zo voordelig mogelijk maken.

Weet je nog niet wat je wilt?

Neem dan rustig contact op. Vertel over jouw situatie en verneem al snel wat voor jou de beste optie is. Het is goed om te weten dat ook het leasen van een elektrische auto nu tot de mogelijkheden behoort net als het leasen van een gebruikte auto. Je hebt de keuze uit veel verschillende merken en modellen en kunt dus precies die auto gaan rijden die altijd al op je verlanglijstje stond. De bedragen zijn direct duidelijk!

Gerelateerde artikelen

Een renovatie zelf uitvoeren

Wanneer je ervoor kiest om zelf renovaties in huis uit te voeren, is het selecteren van de juiste...

Wat is duurzame huisverwarming?

Als het gaat om het verwarmen van je huis, zijn er veel opties beschikbaar. Maar in deze tijd,...

De Invloed van Culturele Tradities op Hedendaags Meubeldesign

Als we door de meubelshowrooms lopen, worden we niet alleen begroet door diverse ontwerpen en stijlen, maar ook...

Op avontuur door het wilde Europa

Heb je altijd al de wildernis van Europa willen verkennen en de uitdagingen van een overlevingstocht willen aangaan?...