Een lease auto is een fijne oplossing!

Datum:

Artikel delen

Een lease auto is al lang niet meer alleen voor dure zakenlui in dure maatpakken en (dus) dure auto's. Steeds meer mensen kiezen, ook niet zakelijk, voor een lease auto. En dat is niet voor niets. Er zijn namelijk heel wat voordelen verbonden aan het rijden in een lease auto. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de afspraken die jij maakt met de leasemaatschappij. Zo zijn er verschillende manieren van leasen en de één is nog luxer dan de ander. Maar het hoeft dus helemaal niet zó luxe te zijn. Je kunt ook kiezen voor financial lease. Het grote voordeel is dat de auto dan, aan het eind van de leasetermijn en na het overmaken van het restbedrag, helemaal van jou is!

Een lease auto klinkt vooral heel duur!

Net zoals bij alles kun je het leasen van een auto zo duur maken als je zelf wilt. Ga je voor een spiksplinternieuwe auto met alles erop en eraan? Dan ben je, dat spreekt voor zich, duurder uit dan wanneer je kiest voor een gebruikte lease auto. Want ja, dat kan dus ook. Kies je voor operational lease? Dan is alles inbegrepen. Denk dan aan de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, de afschrijving, pechhulp en zelfs vervangend vervoer bij schade. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is voor een volle tank of accu. En natuurlijk moet je altijd voorkomen dat je bekeuringen oploopt, want die zijn ook voor jouw rekening.

Wil je eigenlijk sparen voor een eigen auto?

Kies dan voor financial lease. Met financial lease rij je in een lease auto die aan het eind van de looptijd helemaal van jou is. Het grote voordeel hiervan is niet alleen dat je straks eigendom bent van de auto maar ook dat je zelf alles wat komt kijken bij het rijden in een auto. De verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud etc. Je kunt dat allemaal zelf regelen en voor jezelf zo voordelig mogelijk maken.

Weet je nog niet wat je wilt?

Neem dan rustig contact op. Vertel over jouw situatie en verneem al snel wat voor jou de beste optie is. Het is goed om te weten dat ook het leasen van een elektrische auto nu tot de mogelijkheden behoort net als het leasen van een gebruikte auto. Je hebt de keuze uit veel verschillende merken en modellen en kunt dus precies die auto gaan rijden die altijd al op je verlanglijstje stond. De bedragen zijn direct duidelijk!

Gerelateerde artikelen

De huidige financiële status

Iedereen merkt het overal. Alles om ons heen wordt duurder. Of het nu een tripje naar de supermarkt,...

Wat te doen op een vrije dag?

Een vrije dag hebben is altijd erg fijn. Hierbij heb je echt even de tijd om te doen...

Wat doen als er een baby geboren wordt?

Wat doen als er een baby geboren wordt?   Als een vriend of familielid binnenkort ouder wordt, dan gaan zij...

Kunstkerstbomen: de perfecte combinatie van kunst en vakmanschap

Kunstkerstbomen zijn precies wat ze klinken als: kunstige en unieke kerstbomen die door vakkundige kunstenaars zijn gemaakt. Of...