Je woonkamer omtoveren tot één geheel

Datum:

Artikel delen

De woonkamer inlopen en denken: hé, nu komt alles samen. Dat gevoel duurt vaak even en heeft veel te maken met proberen, verschuiven, en toevoegen. Hier lees je wat je nodig hebt om jouw woonkamer samen te brengen tot jouw eigen unieke geheel.

Kunst

Bij het inrichten van een woning kan het samen brengen van alle spullen een enorme opgave zijn. Een manier om een ruimte echt eigen te maken is het gebruik maken van kunst. En dat is natuurlijk meteen een heel breed begrip waardoor het lastig is om je daarbij een voorstelling van te maken. Aan de muur iets hangen heeft een grote invloed op de sfeer in de ruimte en het geeft meteen een hele unieke uitstraling, juist wanneer een werk ‘one of a kind’ is, zul je zien dat het de ruimte echt laat stralen en daardoor kan opeens je hele inrichting voelen als een geheel. Soms heb je net dat stukje extra authenticiteit nodig om de rest ook samen te laten vallen zodat het helemaal past bij wie jij bent.

Zelf ontwerpen

Je kunt er ook voor kiezen om zelf wat te ontwerpen. Met hout lasersnijden zijn er heel veel mogelijkheden die kunnen resulteren in een prachtig object voor in de woonkamer. En dat hoef je natuurlijk niet zelf te doen, je kan ook aan iemand vragen wat te ontwerpen aan de hand van jouw eigen visie of ideeën. Multiplex 4 mm wordt heel vaak gebruikt en is geschikt voor heel veel verschillende soorten doeleinden. Het grote voordeel van hout in je woonkamer is dat het meteen sfeer brengt in de ruimte. Bovendien is het heel bewerkbaar. Zeker wanneer je hout gaat laseren dan kun je het op verschillende manieren terug laten brengen in de kamer. Wanneer iets verplaatsbaar is, kun je ook verschillende dingen uit proberen of aanpassen waardoor je nooit verveeld hoeft te raken van het interieur.

Unieke meubels

Bij de grote woonwinkels zie je vaak toch dezelfde meubels. En dit heeft als gevolg dat wanneer men de trends volgt, je ook dezelfde soorten meubels in de woonkamers ziet waardoor je misschien over jouw eigen inrichting denkt: dit voelt niet als van mij. Dit kan je makkelijk oplossen door opzoek te gaan naar jouw eigen unieke meubelstuk. Het is even goed zoeken maar het loopt vaak uit op verrassende reacties van vrienden die altijd maar blijven zeggen hoe gaaf ze die ene stoel wel niet vinden.

 

ideale opberg oplossing

Gerelateerde artikelen

ideale opberg oplossing

Soms zoek je net even een zakje waar je iets in kan opbergen, je kan hiervoor verschillende opties...

Een geslaagde dag vissen: dit moet je weten

Als het op vissen aankomt, is voorbereiding de sleutel. Of je je nu klaarmaakt voor een dagje uit...

Een vitamine D supplement kan je helpen

Vitamine D is een van de vitamines die ons lichaam heel prima zelf kan aanmaken. Het enige dat...

Op camping Playa Montroig vier je de perfecte zomervakantie

Ben je al aan het kijken waar jij en je gezin volgend jaar naartoe willen op vakantie? Dan...