Je vindbaarheid verhogen doe je zo

Datum:

Artikel delen

Google en alle andere zoekmachines zijn maar lastig te begrijpen. Ingewikkeld gedoe met allerlei zoekresultaten, zoekwoorden, SEO, SERP’s, linkbuilding en ga zo maar door. Althans, jij vindt dat. Ik niet, en dat is fijn! Ik kan jou namelijk heel goed helpen met al deze lastige dingen. Dit is mijn tweede natuur en dat zie je terug in mijn werk. Hoe je dat terugziet? Hierna ben jij het eerste resultaat op alle zoekmachines, kortom je kunt het zien op dataclicks.nl.

Wat doen wij? 

Ik ben als SEO Westland specialist gevestigd in Honselersdijk. Ik zorg ervoor dat jouw vindbaarheid wordt vergroot op verscheidene zoekmachines. Dit doe ik met de nieuwste en allang bewezen technieken. Ik weet wat werkt en daarom doe ik dit al meer dan 7 jaar. Geen kortetermijnvisie maar langetermijnresultaten. Door het vergroten van de vindbaarheid op een duurzame manier behaal jij je doelen en krijg je een boost in je webverkeer.

Hoe doen we dit?

Hoe we dit doen? Heel simpel. Althans, voor mij dan. De vindbaarheid van je bedrijf gaat grotendeels om SEO. SEO staat voor search engine optimization. Het optimaliseren van je zoekmachines dus. Huh? Oké, laten we het wat concreter maken. Voor het gebruik van SEO, een langetermijnstrategie, heb je vier dingen nodig. Geduld, content, techniek en autoriteit. Content op de site bevatten zoekwoorden waardoor jij vindbaar wordt. Dit noem je on-page SEO. Daarnaast bevat de techniek ook allemaal methodiek op de SEO te laten werken. De autoriteit, ook wel vertrouwen genoemd, komt tot stand door het gebruik maken van linkbuilding. Er worden externe links naar jouw site geplaatst op een andere site. Ook de regionale bekendheid is van belang. Er dient verkeer vanuit jouw doelgroep, jouw plekkie, verkeer op de site te komen. Dit kunnen wij samen regelen door de focus te leggen op een bepaalde regio, bijvoorbeeld het Westland. 

Hoe kun jij dit fixen?

Als dit je als muziek in de oren klinkt, en je bent bereid om de volgende stap te nemen naar meer webverkeer voor je bedrijf, dan kun je contact met mij opnemen. Ik ga heel simpel te werk en dat komt tot uiting in een persoonlijke touch. Ik leg de focus op jouw wensen, maar ik doe waar ik voor sta. Je kunt bij mij twee pakketten afnemen. Een standaard pakket waarbij ik één de basis voor je online strategie leg en je alles uitleg, en een maandelijks pakket waarbij ik alles voor je regel. Zeg het maar!

 

Gerelateerde artikelen

De huidige financiële status

Iedereen merkt het overal. Alles om ons heen wordt duurder. Of het nu een tripje naar de supermarkt,...

Wat te doen op een vrije dag?

Een vrije dag hebben is altijd erg fijn. Hierbij heb je echt even de tijd om te doen...

Wat doen als er een baby geboren wordt?

Wat doen als er een baby geboren wordt?   Als een vriend of familielid binnenkort ouder wordt, dan gaan zij...

Kunstkerstbomen: de perfecte combinatie van kunst en vakmanschap

Kunstkerstbomen zijn precies wat ze klinken als: kunstige en unieke kerstbomen die door vakkundige kunstenaars zijn gemaakt. Of...