Het handigste en mooiste campingservies om mee te nemen op je avonturen!

Datum:

Artikel delen

Als je wel eens op een iets luxer kampeeravontuur of gezellige picknick gaat, is het fijn om gebruik te maken van een volwaardig campingservies. In deze blog worden de voordelen van campingservies even voor je op een rijtje gezet. Voor de borden, schalen en kopjes wordt vaak gebruik gemaakt van lichtgewicht melamine, dit is een soort kunststof en kan dus best wel wat hebben. Dat is vooral handig tijdens het vervoeren, maar ook als je bijvoorbeeld kleine kinderen bij je hebt. Daarnaast is campingservies over het algemeen goed stapelbaar, waardoor je ze handig kunt opbergen. En ga je echt luxe kamperen? Het meeste campingservies is zelfs geschikt voor in de vaatwasser. 

Campingservies

Zoals gezegd is campingservies erop gemaakt dat het tegen een stootje kan, het servies wordt immers continu verplaatst. Het is wel aan te raden dat wanneer je het servies in bijvoorbeeld een caravan vervoert, het zo neer te zetten dat het niet te veel kan gaan trillen. Campingservies is er in alle soorten, kleuren en maten. Houd je van vrolijke kleuren? Neem dan gele, groene, blauwe en oranje borden door elkaar. Of ben je meer van neutraal wit, of erg fan van Nijntje? Het is allemaal beschikbaar in de betere campingwinkel.

Warme en koude dranken voor onderweg

Ga je op pad voor een wandeling of ben je gewoon veel onderweg? Dan is het fijn om een fles of beker drinken mee te nemen om goed gehydrateerd te blijven. Een isoleerbeker is dan een prima keuze. De isoleerflessen en isoleerbekers die gemaakt zijn van polypropyleen, siliconen en RVS zijn ideaal. En het verschilt per fles, maar gemiddeld blijft een drankje 8-10 uur warm en 9-12 uur koud. Bij de wat grotere flessen ligt dit op 12 uur warm en zelfs tot 24 uur koud! Wat kan je nu allemaal in deze flessen doen? Uiteraard gewoon water, maar ook koolzuurhoudende dranken zijn geschikt. Ben je een theeliefhebber of een koffielover, dan kan je ook je geluk niet op want dat kan ook in dubbelwandige rvs-isoleerbekers. Is het een warme dag, dan kan je ook ijsblokjes toevoegen aan je drank, want de opening is ruim genoeg! Geen zorgen dat je handen bevriezen of verbranden, de buitenkant van de fles blijft koel en droog, hoe warm de binnenkant ook is. Dus vanaf nu hoef je nooit meer zonder je favoriete drinken op pad!

Gerelateerde artikelen

Een lease auto is een fijne oplossing!

Een lease auto is al lang niet meer alleen voor dure zakenlui in dure maatpakken en (dus) dure...

Tijd om de loungeset beschermhoes van zolder te halen!

Heb je een leuk bistrosetje in de tuin staan? Dan is het nu tijd om dit setje even...

In de Horeca Megastore vind je alles voor jouw horecaonderneming

Bij het inrichten van je (nieuwe) horecaonderneming kun je niet zomaar een koelkastje aanschaffen en niet zomaar even...

Met een wijnkoelkast serveer je jouw wijnen op de juiste temperatuur

Bij dranken is het erg belangrijk om deze op de juiste temperatuur te kunnen serveren. Hierdoor zorg je...