Paaspakket gevuld met paaseitjes voor jouw personeel

Datum:

Artikel delen

Het is over enkele weken weer paasfeest. Weet je nog wat we vieren tijdens Pasen? Op Pasen vieren wij de wederopstanding. Het begint allemaal bij de Witte Donderdag, dat is de dag van het Laatste Avondmaal van Jezus. De volgende dag, Goede Vrijdag is de dag van de kruisiging. Op Goede Vrijdag werd Jezus aan het kruis vastgespijkerd. Op Stille Zaterdag is de rouwdag, want Jezus werd toen in zijn graf geplaatst. Op eerste paasdag, zondag, zou Jezus weer uit zijn graf zijn opgestaan zijn. Dit gebeuren is niet minder dan een wonder, dat iemand van de dood terugkomt. Op Pasen vieren wij dit wonder van Jezus. De wederopstanding van Jezus is het ultieme teken dat het goede wint.

Waarom geven we paaseitjes als presentje?

Eieren werden in de tijd van Jezus gezien als een teken van leven. De schelp van het ei symboliseert het graf en het kuiken dat van binnenuit verschijnt, vertegenwoordigt Jezus die weer tot leven komt. Voordat we de chocolade paaseitjes die we nu kennen hadden, werden echte eieren gedecoreerd en verdeeld. De traditie van eieren kleuren vindt nog steeds plaats op de meeste scholen. De chocolade paaseitjes zijn enorm populair en je kunt overal in de aanbieding paaseitjes kopen. Mooie bunny’s gemaakt van chocolade, manden mooi gedecoreerd en gevuld met chocolade in verschillende smaken zijn overal te vinden. Er is keuze genoeg als je jouw vrienden en collega’s paaseitjes wilt geven.

Paaseitjes kopen voor je werknemers

Pasen is niet meer alleen een bezinningsfeest, maar wordt ook uitbundig gevierd tussen familie, vrienden en collega’s. Veel bedrijven maken hun vaste klanten en hun personeel blij met een paaspakket. Zoals je weet is de mens ontzettend creatief en maken ze paaseitjes in verschillende vormen en smaken. Paaseitjes kopen in de bedrijfskleuren of met het bedrijfslogo erop is nu ook mogelijk. Niet alleen je klanten zullen blij worden van een paaspakket, maar ook het personeel zal er enorm vrolijk van worden. Een paaspakket is helemaal niet duur, je kunt zelf kiezen welk model je wilt. Pasen is nooit een duur feest geweest. Dit heilige feest heeft ook niets te maken met geld, maar met liefde en waardering dat je toont wanneer je iemand een paaspakket geeft.

Koop gauw jouw paaseitjes

Als je nog geen leuke ideeën voor Pasen hebt voor jouw personeel, moet je nu de paaspakketten bestellen. De winkelvoorraden zijn gauw uitverkocht en je wilt de paassfeer toch niet verpesten? 

Gerelateerde artikelen

Waarom avontuurlijke reizen niet oncomfortabel hoeven te zijn

Veel mensen associëren avontuurlijke reizen met ongemak en ontberingen. Maar dat is een misverstand! Met de juiste voorbereiding...

Waarom elke ondernemer over financiering moet nadenken

Financiering is de levensader van elk bedrijf. Of je nu een start-up bent die van de grond komt...

Waarom MKB-bedrijven unieke financieringsbehoeften hebben

MKB-bedrijven, ofwel de midden- en kleinbedrijven, vormen de ruggengraat van de economie. Ze zijn divers, dynamisch en vol...

Groen op je bord, groen in je handen

Verpakkingen spelen een cruciale rol in de presentatie en bescherming van producten. Dit is vooral het geval in...