Tijd om de loungeset beschermhoes van zolder te halen!

Datum:

Artikel delen

Heb je een leuk bistrosetje in de tuin staan? Dan is het nu tijd om dit setje even schoon te borstelen met een harde borstel, het in te klappen en het op te bergen in de schuur of garage. Heb je een mooie loungeset in je tuin staan? Dan is het nu dé tijd om je loungeset beschermhoes van zolder te halen. Heb je nog geen loungeset beschermhoes? Dan wordt het nu de hoogste tijd om er één te bestellen. Er is een loungeset beschermhoes voor iedere loungeset. Ja, ook voor jouw XL loungeset!

Zo gebruik je de loungeset beschermhoes op de juiste manier

Om te beginnen zorg je ervoor dat je loungeset goed schoon is. Was de kussens of alleen de kussenhoezen en laat deze heel goed drogen. Is de set helemaal schoon en compleet? Dan is het tijd om de loungeset helemaal bij elkaar te schuiven. Je maakt er dan een vierkant van. Over dat vierkant kan de loungeset beschermhoes worden getrokken. Zet de hoes vast met tentharingen en je zorgt ervoor dat je loungeset goed de winter doorkomt. Zet je je loungeset tijdens de winter liever in de schuur of de garage? Dat kan ook. Het is dan handiger om voor ieder onderdeel van de set een aparte loungeset beschermhoes te bestellen. Je kunt de spullen dan gemakkelijker bij elkaar zetten en kunt er nog bij als je er eens tussendoor moet.

Vergeet ook de rest van je terras niet op te ruimen

Je parasol moet ook echt naar binnen als de winter voor de deur staat. Een parasol kan omwaaien, maar bestaat ook nog eens voor een heel groot deel uit textiel. Deze stof kan wel tegen een stootje, maar toch is een parasol hoes geen overbodige luxe. Zet de parasol onder de hoes in de schuur of de garage en zorg er zo voor dat deze geen groot spinnennest wordt. 

Is je terras leeg?

Trek dan de laatste restjes onkruid nog even tussen de tegels vandaan en veeg het terras goed schoon. Zet bloempotten binnen of uit de wind en je bent eigenlijk al weer klaar voor de komende lente en zomer. Tussendoor hoef je je terras alleen nog maar sneeuwvrij te houden en de vogeltjes te voeren die de komende winter op je terras hupsen op zoek naar voedsel. Begint de lente? Dan kun je, nu het terras nog leeg is, het best eerst even grote schoonmaak houden voor je je loungeset weer onder de loungeset beschermhoes vandaan haalt!

Boekhouden zonder zorgen

Gerelateerde artikelen

Boekhouden zonder zorgen

Ben je zzp’er of mkb’er en heb je nog geen boekhouder? Dan is het zeker de moeite om...

De Magie van Pavo Vital en de Wereld van DocHorse

Wie ooit een paard heeft gehad of simpelweg liefheeft, weet hoe belangrijk de verzorging en voeding van deze...

Ontdek de kracht van zwarte steigerbuizen van steigerbuisstunter

Steigerbuizen zijn al lang niet meer alleen voor de bouw. Ze hebben hun weg gevonden in de wereld...

Ervaar de winter veilig: jouw gids voor anwb sneeuwkettingen en fietsendragers

De winter is een prachtig seizoen, maar het kan ook uitdagingen met zich meebrengen, vooral als het gaat...