Zoek jij een (bij)baan? Dan is dit de perfecte tijd voor jou!

Datum:

Artikel delen

Je hebt het vast al overal voorbij zien komen. Letterlijk bij bijna elk bedrijf is er wel sprake van een personeelstekort. Er staan overal talloze vacatures open en bijna niemand die erop reageert. Er zijn op dit moment meer banen die openstaan dan mensen die op zoek zijn naar een baan. Ben jij toch op zoek naar een baan of bijbaan naast je studie? Pak dan je kans en kies een baan naar keuze! De bedrijven zullen blij met je zijn.

Personeelstekort in veel horecazaken

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan of baan naast je studie of ander werk. Kijk dan eens online. Hier heb je vele uitzendbureaus waar je gemakkelijk een baantje vindt die aansluit bij je wensen. Kijk bijvoorbeeld eens bij personeel gezocht horeca. Hier geef jij aan welke diensten je wilt en kunt werken. Stuur direct je cv op met wat uitleg over je werkervaring. Ook met weinig werkervaring heb je overigens genoeg kansen. Je komt met je baantje op verschillende plekken terecht en doet gelijk veel ervaring op voor de toekomst.

Door de afwisseling blijft het werk leuk en vernieuwend, en vergroot je gelijktijdig misschien wel je vriendenkring. Ook kun je als werknemer bij een uitzendbureau goede reviews verzamelen. Je krijgt namelijk feedback op je diensten en wanneer bedrijven erg tevreden over je zijn kun je zelfs worden toegevoegd in hun flexteam of krijg jij een fulltime baan aangeboden. Wanneer jij jezelf goed profileert, is de kans groot dat je wordt gekozen voor de diensten waarvoor jij je hebt ingeschreven. Ga bijvoorbeeld aan de slag achter de bar, in de bediening of verdien lekker bij in de spoelkeuken.

Werken in de logistiek

Ook wordt er veel logistiek personeel gezocht. Overal liggen de banen voor het oprapen. Dit zullen er alleen maar meer worden, want de drukte zal toenemen zo richting de feestdagen. Vind jij het ook zo fijn als je pakketjes op tijd worden bezorgd? Kom dan zelf een handje helpen! Ga bijvoorbeeld aan de slag in het magazijn of, wanneer je je rijbewijs hebt, kun je aan de slag gaan als bezorger. Ook kun je kiezen voor wat afwisseling hierin. Aan jou de keuze wat je graag wilt gaan doen. Ook hier geldt dat je kans maakt op een baan voor langere tijd wanneer de bedrijven tevreden met je zijn. Online zie je van te voren al je uurloon. Wel zo fijn! Je wordt als flexwerker via een uitzendbureau goed uitbetaald aangezien jij invalt op momenten dat het hard nodig is. Pak je kans en ga vandaag nog aan de slag!

Gerelateerde artikelen

De wereld van afvalwaterzuivering: verrassende feiten en inzichten!

Wist je dat afvalwaterzuivering een onmisbaar onderdeel is van onze moderne samenleving? Het zorgt ervoor dat ons water...

Op vakantie met een gerust hart: tips voor auto- en reisverzekeringen

Je kijkt er al maanden naar uit: eindelijk op vakantie! Om zorgeloos te kunnen genieten van je welverdiende...

ICT-detachering en IT-vacatures: de sleutel tot succes in het bedrijfsleven

In de huidige snel veranderende technologische wereld is het voor bedrijven essentieel om bij te blijven op het...

Dit is het leuke aan padel!

Wat is padel precies? Padel is een snelgroeiende sport die steeds meer populariteit wint over de hele wereld....