Zoek jij een (bij)baan? Dan is dit de perfecte tijd voor jou!

Datum:

Artikel delen

Je hebt het vast al overal voorbij zien komen. Letterlijk bij bijna elk bedrijf is er wel sprake van een personeelstekort. Er staan overal talloze vacatures open en bijna niemand die erop reageert. Er zijn op dit moment meer banen die openstaan dan mensen die op zoek zijn naar een baan. Ben jij toch op zoek naar een baan of bijbaan naast je studie? Pak dan je kans en kies een baan naar keuze! De bedrijven zullen blij met je zijn.

Personeelstekort in veel horecazaken

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan of baan naast je studie of ander werk. Kijk dan eens online. Hier heb je vele uitzendbureaus waar je gemakkelijk een baantje vindt die aansluit bij je wensen. Kijk bijvoorbeeld eens bij personeel gezocht horeca. Hier geef jij aan welke diensten je wilt en kunt werken. Stuur direct je cv op met wat uitleg over je werkervaring. Ook met weinig werkervaring heb je overigens genoeg kansen. Je komt met je baantje op verschillende plekken terecht en doet gelijk veel ervaring op voor de toekomst.

Door de afwisseling blijft het werk leuk en vernieuwend, en vergroot je gelijktijdig misschien wel je vriendenkring. Ook kun je als werknemer bij een uitzendbureau goede reviews verzamelen. Je krijgt namelijk feedback op je diensten en wanneer bedrijven erg tevreden over je zijn kun je zelfs worden toegevoegd in hun flexteam of krijg jij een fulltime baan aangeboden. Wanneer jij jezelf goed profileert, is de kans groot dat je wordt gekozen voor de diensten waarvoor jij je hebt ingeschreven. Ga bijvoorbeeld aan de slag achter de bar, in de bediening of verdien lekker bij in de spoelkeuken.

Werken in de logistiek

Ook wordt er veel logistiek personeel gezocht. Overal liggen de banen voor het oprapen. Dit zullen er alleen maar meer worden, want de drukte zal toenemen zo richting de feestdagen. Vind jij het ook zo fijn als je pakketjes op tijd worden bezorgd? Kom dan zelf een handje helpen! Ga bijvoorbeeld aan de slag in het magazijn of, wanneer je je rijbewijs hebt, kun je aan de slag gaan als bezorger. Ook kun je kiezen voor wat afwisseling hierin. Aan jou de keuze wat je graag wilt gaan doen. Ook hier geldt dat je kans maakt op een baan voor langere tijd wanneer de bedrijven tevreden met je zijn. Online zie je van te voren al je uurloon. Wel zo fijn! Je wordt als flexwerker via een uitzendbureau goed uitbetaald aangezien jij invalt op momenten dat het hard nodig is. Pak je kans en ga vandaag nog aan de slag!

Gerelateerde artikelen

Waarom avontuurlijke reizen niet oncomfortabel hoeven te zijn

Veel mensen associëren avontuurlijke reizen met ongemak en ontberingen. Maar dat is een misverstand! Met de juiste voorbereiding...

Waarom elke ondernemer over financiering moet nadenken

Financiering is de levensader van elk bedrijf. Of je nu een start-up bent die van de grond komt...

Waarom MKB-bedrijven unieke financieringsbehoeften hebben

MKB-bedrijven, ofwel de midden- en kleinbedrijven, vormen de ruggengraat van de economie. Ze zijn divers, dynamisch en vol...

Groen op je bord, groen in je handen

Verpakkingen spelen een cruciale rol in de presentatie en bescherming van producten. Dit is vooral het geval in...