Op camping Playa Montroig vier je de perfecte zomervakantie

Datum:

Artikel delen

Ben je al aan het kijken waar jij en je gezin volgend jaar naartoe willen op vakantie? Dan kan ik je camping Playa Montroig aan de Costa Dorada in Spanje aanraden. Camping Playa Montroig is voorzien van alles wat je maar nodig kunt hebben op vakantie en is ook nog eens gelegen op een heel bijzondere plek. Vanaf camping Playa Montroig ben je al snel op het strand van de Costa Dorada. Dit strand is meer dan 200 kilometer lang en over de gehele lengte voorzien van goudgeel zand. Nu is Spanje sowieso een perfect vakantieland. Maar op camping Playa Montroig kun je nog eens extra genieten.

Ga je met de auto naar camping Playa Montroig?

Hou er dan rekening mee dat je minimaal één overnachting boekt onderweg. Het is meer dan 1.700 kilometer en dat wil je eigenlijk over meer dan twee dagen verdelen. Zeker als je met de caravan die kant op gaat, is het belangrijk dat je zorgt voor overnachtingsmogelijkheden. Je kunt dan immers veel minder snel rijden dan wanneer je alleen maar met de auto gaat. Ga je met de caravan naar camping Playa Montroig? Dan is het, daar aangekomen, een kwestie van de caravan neerzetten en gaan genieten. Op camping Playa Montroig is altijd wel wat te doen.

Maak gebruik van alles op de camping

Je kunt op camping Playa Montroig heerlijk zwemmen, van glijbanen glijden en natuurlijk kun je je heel goed vermaken met het goede animatieteam. Je hoeft je op deze camping geen moment te vervelen. Maar heb je even geen zin in andere mensen? Dan kun je in de omgeving ook heerlijk wandelen en leuke stadjes ontdekken. Maak er een afwisselende vakantie van door de ene dag op de camping te blijven en er de volgende dag op uit te trekken. Zo zie je ook nog iets van de mooie omgeving.

Wel zin in kamperen, niet in het opzetten van je tent?

Ook dan ben je bij deze camping aan het juiste adres. Je kunt hier volledig ingerichte stacaravan huren. Je hoeft dan alleen je auto nog maar uit te laden en je snel om te kleden voor de eerste duik in het zwembad. Aan het eind van de dag kun je heerlijk eten in het restaurant op de camping. Wil je lekker sporten? Dan kom je hier zeker aan je trekken. Wil je alleen maar chillen? Ook dan is dit de perfecte plek. Na zo'n lange rit ben je wel even toe aan alleen maar genieten!

Gerelateerde artikelen

De wereld van afvalwaterzuivering: verrassende feiten en inzichten!

Wist je dat afvalwaterzuivering een onmisbaar onderdeel is van onze moderne samenleving? Het zorgt ervoor dat ons water...

Op vakantie met een gerust hart: tips voor auto- en reisverzekeringen

Je kijkt er al maanden naar uit: eindelijk op vakantie! Om zorgeloos te kunnen genieten van je welverdiende...

ICT-detachering en IT-vacatures: de sleutel tot succes in het bedrijfsleven

In de huidige snel veranderende technologische wereld is het voor bedrijven essentieel om bij te blijven op het...

Dit is het leuke aan padel!

Wat is padel precies? Padel is een snelgroeiende sport die steeds meer populariteit wint over de hele wereld....