Bezoek de mooiste plekjes met een stedentrip naar Lissabon

Datum:

Artikel delen

Nog op zoek naar een leuke stad voor jouw stedentrip? Dan is een stedentrip Lissabon een goed idee! De hoofdstad van Portugal is een mooie stad waar je nooit genoeg van zult krijgen. Door de vele bezienswaardigheden in de hoofdstad ben je zeker een aantal dagen zoet. Perfect dus als je een lekker lang weekend weg wilt met je partner of een stel vrienden. Met de stedentrip Lissabon bezoek je het westen van Portugal en weet je zeker dat je een mooie tijd tegemoet gaat en daarom is het goed om hier voldoende aandacht aan te besteden zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Maak gebruik van de tram

Wil je de mooiste bezienswaardigheden zien bovenaan de heuvel? Pak dan de tram! Door de flinke heuvels die zich in Lissabon bevinden, is het echt een must om gebruik te maken van de trams die hier aangeboden worden. Je kunt in deze mooie stad genieten van genoeg historische gebouwen. Je bent er dan ook zo, want het is maar zo’n 3 uurtjes vliegen. Ideaal als je niet zo van een lange tocht houdt. Je kunt veel bezoeken in deze mooie stad. Denk aan kloosters, kastelen, een paleis en nog veel meer. Genoeg om uit te kiezen met je familie of vrienden. 

Een unieke ervaring

Ben je niet zo van gebouwen maar vind je het wel heel erg leuk om bijzondere dingen te bekijken? Dan is het echt een must om de Santa Justa-Lift te bekijken. Dit is een lift die zich in het hartje centrum van Lissabon bevindt. Het is een hele unieke ervaring om te zien hoe dit eruit ziet. Het leuke aan deze lift, is dat je deze ook echt kunt gebruiken. Je zult kunnen genieten van een super mooi uitzicht. Het is zeker wat anders dan de mooie historische gebouwen. Dit maakt het extra leuk, omdat je hierdoor een goede afwisseling hebt in activiteiten. Zo blijft het voor iedereen een leuke stedentrip. 

Een bruisende stad

Ben je jong en vind je het leuk om lekker uit te gaan? Dan is een stedentrip Lissabon ook echt aan te raden. Deze stad staat namelijk ook zeker bekend om de bruisende activiteiten later op de avond. Het is zeker iets anders dan een hele week aan het strand liggen. Vind je het leuk om echt mooie plekken te ontdekken met een stel vrienden maar later op de dag toch van een leuke avond te kunnen genieten? Dan is Lissabon echt perfect.

 

ideale opberg oplossing

Gerelateerde artikelen

ideale opberg oplossing

Soms zoek je net even een zakje waar je iets in kan opbergen, je kan hiervoor verschillende opties...

Een geslaagde dag vissen: dit moet je weten

Als het op vissen aankomt, is voorbereiding de sleutel. Of je je nu klaarmaakt voor een dagje uit...

Een vitamine D supplement kan je helpen

Vitamine D is een van de vitamines die ons lichaam heel prima zelf kan aanmaken. Het enige dat...

Op camping Playa Montroig vier je de perfecte zomervakantie

Ben je al aan het kijken waar jij en je gezin volgend jaar naartoe willen op vakantie? Dan...