Weg met alle muggen!

Datum:

Artikel delen

Herken je dat? Het is mooi weer, de zon schijnt en het weer is goed genoeg om ervan buiten te kunnen genieten. Maar helaas kun je dat niet altijd. Want zodra je ook maar één stap buiten zet of eventjes gaat zitten op een stoel, word je helemaal lek gestoken door muggen. Of je wilt in het gras gaan liggen en voelt iets glibberigs over je arm heen kruipen. Er kruipen wormen of larven over je arm. En wat nu? Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet lek geprikt wordt door in je tuin? Wil je weten hoe? Lees dan verder voor meer informatie over dit onderwerp.

Emelten laten smelten?

Wanneer je last hebt van emelten in je tuin kun je dit ook een aantal manieren oplossing. Voor emelten als bijvoorbeeld langpootmuggen kun je ervoor kiezen om muggenspray op te spuiten. Met muggenspray weet je namelijk dat deze emelten je niet meer kunnen lekprikken. Zo weet je dus ook zeker dat je zonder enige rode bult weer terug binnen komt. Dat is een heel groot voordeel van de muggenspray en tegen de soort emelten.  

Het ene is dat je hierdoor elke keer als je naar buiten gaat, je zal moeten insprayen met muggenspul.

De muggenspray gevonden, nu de andere emelten nog

Nu je weet hoe je de muggen kun verdelgen van je huis, maar nu de andere emelten nog. Een optie voor het bestrijden van emelten zijn aaltjes tegen emelten. Aaltjes tegen emelten zorgen ervoor dat al je emelten worden bestreden. De beste tijd is het najaar om de aaltjes tegen emelten aan te brengen. Het duur niet heel lang, enkele uren, nadat de aaltjes tegen emelten zijn aangebracht dat de eerste emelten al bestreden zijn. Aaltjes tegen emelten kun je eenvoudig kopen bij een tuincentrum of bouwmarkt in de buurt. Wanneer je niet zoveel tijd hebt of geen winkel in de buurt hebt, kun je er ook voor kiezen om de aaltjes tegen emelten online te bestellen. Ook kun je hier een aantal biologische opties van aaltjes tegen larven vinden. Zo weet je zeker dat het beter is voor je tuin en gazon. Bovendien zorgen aaltjes tegen emelten er ook voor dat je niet je hele tuin onder hoeft te spuiten waar je zelf ook geen last van hebt. Zo kun je door middel van aaltjes tegen larven lekker in je tuin zitten zonder dat je last hebt van stank. Geweldig toch?!

Gerelateerde artikelen

Je vindbaarheid verhogen doe je zo

Google en alle andere zoekmachines zijn maar lastig te begrijpen. Ingewikkeld gedoe met allerlei zoekresultaten, zoekwoorden, SEO, SERP’s,...

Eco bezig zijn? Koop een refurbished iPhone!

Het milieu is belangrijk. We dienen rekening te houden met de gevolgen van de opwarming van de aarde...

Alles wat je moet weten over een zakelijk telefoonabonnement

Veel mensen hebben als ze werken een werk telefoon. Dit is niet gek, soms word je overspoeld met...

5 manieren om je huis optimaal te beveiligen

Het is belangrijk om je huis goed te beveiligen. Je wilt namelijk niet dat er ongenode gasten binnen...