Weg met alle muggen!

Datum:

Artikel delen

Herken je dat? Het is mooi weer, de zon schijnt en het weer is goed genoeg om ervan buiten te kunnen genieten. Maar helaas kun je dat niet altijd. Want zodra je ook maar één stap buiten zet of eventjes gaat zitten op een stoel, word je helemaal lek gestoken door muggen. Of je wilt in het gras gaan liggen en voelt iets glibberigs over je arm heen kruipen. Er kruipen wormen of larven over je arm. En wat nu? Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet lek geprikt wordt door in je tuin? Wil je weten hoe? Lees dan verder voor meer informatie over dit onderwerp.

Emelten laten smelten?

Wanneer je last hebt van emelten in je tuin kun je dit ook een aantal manieren oplossing. Voor emelten als bijvoorbeeld langpootmuggen kun je ervoor kiezen om muggenspray op te spuiten. Met muggenspray weet je namelijk dat deze emelten je niet meer kunnen lekprikken. Zo weet je dus ook zeker dat je zonder enige rode bult weer terug binnen komt. Dat is een heel groot voordeel van de muggenspray en tegen de soort emelten.  

Het ene is dat je hierdoor elke keer als je naar buiten gaat, je zal moeten insprayen met muggenspul.

De muggenspray gevonden, nu de andere emelten nog

Nu je weet hoe je de muggen kun verdelgen van je huis, maar nu de andere emelten nog. Een optie voor het bestrijden van emelten zijn aaltjes tegen emelten. Aaltjes tegen emelten zorgen ervoor dat al je emelten worden bestreden. De beste tijd is het najaar om de aaltjes tegen emelten aan te brengen. Het duur niet heel lang, enkele uren, nadat de aaltjes tegen emelten zijn aangebracht dat de eerste emelten al bestreden zijn. Aaltjes tegen emelten kun je eenvoudig kopen bij een tuincentrum of bouwmarkt in de buurt. Wanneer je niet zoveel tijd hebt of geen winkel in de buurt hebt, kun je er ook voor kiezen om de aaltjes tegen emelten online te bestellen. Ook kun je hier een aantal biologische opties van aaltjes tegen larven vinden. Zo weet je zeker dat het beter is voor je tuin en gazon. Bovendien zorgen aaltjes tegen emelten er ook voor dat je niet je hele tuin onder hoeft te spuiten waar je zelf ook geen last van hebt. Zo kun je door middel van aaltjes tegen larven lekker in je tuin zitten zonder dat je last hebt van stank. Geweldig toch?!

Gerelateerde artikelen

Een renovatie zelf uitvoeren

Wanneer je ervoor kiest om zelf renovaties in huis uit te voeren, is het selecteren van de juiste...

Wat is duurzame huisverwarming?

Als het gaat om het verwarmen van je huis, zijn er veel opties beschikbaar. Maar in deze tijd,...

De Invloed van Culturele Tradities op Hedendaags Meubeldesign

Als we door de meubelshowrooms lopen, worden we niet alleen begroet door diverse ontwerpen en stijlen, maar ook...

Op avontuur door het wilde Europa

Heb je altijd al de wildernis van Europa willen verkennen en de uitdagingen van een overlevingstocht willen aangaan?...